Team Hartman

Hartman Videoproducties is een familiebedrijf, gespecialiseerd in campagnes, docu’s, corporate video’s, korte human interest video’s, video podcasts, oral historie projecten.

Wij gaan uit van de boodschap en vertalen deze in krachtige beelden die voor zichzelf spreken.

Cees Hartman

CAMERA – EDIT – REGIE

“Sinds 1999 ben ik werkzaam in de internetbranche en sinds 1984 maak ik radio- en tv programma’s voor het lokaal station in Landsmeer. Vanaf 2004 ben ik professioneel gaan filmen voor bedrijven als Adecco, IISG,  Amsterdam UMC KNAW, FNV, SER, Nationaal Ouderenfonds en meer. De kracht van online video is enorm. Een perfecte manier om je boodschap op een eenvoudige en effectieve manier te verspreiden. Als klein en flexibel bedrijf is het voeren van de camera het maken van de montage, het uitvoeren van de regie en script vanzelfsprekend. Daarnaast kan ik door mijn Online Marketing achtergrond klanten adviseren over de inzet van online video op websites en sociale media kanalen.”

Cees: 06 81 548836

Mart Hartman

CAMERA – EDIT – REGIE

Ik ben begonnen bij de Lokale Omroep Landsmeer als cameraman en al snel werd ik regisseur van een live televisie programma. Hoogtepunten waren tijdens evenementen als Welcome to the future en Sensation White. Tijdens mijn studie camera / compositing / creative aan het Mediacollege in Amsterdam heb ik stage gelopen als allround cameraman/editor en regisseur bij Game Kings en Uitgever Hearst Netherlands. Ik werk nu voor toonaangevende merken zoals MyProtein, Quote, Esquire, Pure Luxe, Stiptpolish en meer.

Equipment
Team Hartman werkt met state of the art apparatuur.

Contact

Bellen of mailen?

We komen graag in contact met je!
Bel of stuur een Whatsapp naar Cees 06 81548836 of  Mart 06 27394324

E-mail: info@hartmanvideoproducties.nl